marți, 19 mai 2015

Cirese coapte...

   Cirese coapte   




1)Rosii,negre sau galbene 
Ciresele s-au copt 
Gustoase,carnoase si fine 
Ciresii sunt in rod,

2)Delicatele cirese sunt aromate 

Au coaja parfumata 
Dulce apetisanta 
Arata ca niste nestemate,

3)Ciresele mult asteptate 

Reflecta cordialitate 
Chintesenta gustului de fructe 
Siropul gusturilor culte,

4)Carmina,cireasa farmeca 

Cu aroma melancolica 
Carmina,cireasa vrajeste 
Aromatic emotia o indulceste,

5)Gustul si aroma cupiditatii 

Fructul ciresului in toi 
Mladierea personalitatii 
Si a fructozelor,soi de soi"

6)Varietati de gusturi si culori 

Pulpa fructului de cires 
Exuberanta si valtori 
Siropul si esenta,care nu da gres,

7)Parfumul cireselor,delicios 

Creeaza omul constiincios 
Prin consistenta si cordialitate 
Confera eului sanatate,

8)Gust si aroma de cirese coapte 

Pasiune,imaginatie si vigoare 
Aroma si gustul fascinatiei 
Placerea si pofta senzatiei,

9)Gust predilect sentimental 

Reclama modului vital 
Publicitate cu iz carmin 
In raristea nuantei de maslin,

10)Ciresele sunt dulcile nestemate

Pretioase ca purpura,interesante 
Veritabile chintesente de sirop 
Fluidificand clipele,strop cu strop,

11)Romantismul ciresilor in floare 

Da nostalgie fructului si valtoare 
Noaptea ciresele sclipesc in stele 
Fiind primul gust de muza si placere,

Tehnoredactare:Gabriel Baciu